Zápas, který nás bolel i mrzel, ale bojovali jsme.

12.01.2014 20:59

 

HC Hostovice 3:1 HC Budislav (2:0, 0:1, 1:0)

Sestava HC Budislav: v bráně Petr Košňar, v obraně se střídali Pepa Nezbeda, Jan Košňar a Ondra Košňar, v útoku bojovali Davidové Černý a Kmošek, Jarda Kopecký a Míra Lustyk.

Už podle sestavy poznáte, že naděje na úspěšný výsledek nebyly nijak růžové.... Někteří lidi z Budislavi, kteří jsou napsáni na soupisce HCB by se MĚLI ZAMYSLET nad svým přístupem k týmu, ale dál se v tom radši pitvat nebudu, každý, kdo o našem týmu něco ví, pozná o čem je řeč. V tomhle počtu každý kluk z našeho týmu odmakal, co mohl a ostudu jsme rozhodně neudělali. Původně jsme chtěli hrát nějaký antihokej, ale to nééé :-) my s nima hrajeme otevřenou bitvu, rozhodčí opět chvilkami mimo, soupeř dal dva góly z dorážek. Ve druhý třetině jsme i my jednou puk do brány dotlačili. V poslední třetině jsme si nechali dát gól při naší přesilovce, což byla škoda, ale stane se i lepším :-P Tak to byl zápas v rychlovce, páč to píšu v IC centru Litomyšl :D :D (kdo byl v kabině, ví o čem tomhle je :-) )

Náš gól dal Jarda Kopecký po nahrávce Pepy Nezbedy.

Moc děkuju všem klukům, kteří přijeli. I dvěma našim divákům :-) Tímto zápasem jsme zakončili první díl základní části a už příští týden rozjedeme další kousek sezony.

Teď někdy sem na stránky dám statistiky (nejsou ale úplné....) a tabulku :-)