Výborný zápas i s diváky :-)

07.01.2014 19:56

 

HC Budislav 7: 1 HC Skulls Hlinsko

Asi zatím nejlepší zápas sezony jsme odehráli proti prvnímu celku tabulky a ve skoro ideální sestavě. Zápas se nám vydařil hlavně díky využitým přesilovkám a poctivé hře po celém hřišti. Celkem dlouho se hrálo bez gólů a tento stav narušil až Martin Novotný, který projel celé kluziště a krásně „zavěsil“.  Potom zvonily na obou stranách tyčky, ale skóre se měnilo až ve druhé třetině a to především díky Michalovi, který po pěkných kombinacích v přesilovkách dvakrát nedal svými bombami gólmanovi šanci. Na 4:0 zvýšil pohotově opět v přesilovce David Kmošek.  Ve třetí třetině si vzal slovo naopak Lubina (Luboš Fryc) a dvěma góly v podstatě soupeře sestřelil. Nejlepší hráč hostů potom vsítil čestný gól, ale to by nebyl Michal, aby jim neposlal ještě jednu ránu, dokončil hattrick a i celkové skóre. Myslím, že na rybníkáře (jak byl jeden spoluhráč nazván….) celkem slušný výkon :-P  :-) 

Naše sestava: v bráně Petr Košňar, obrana Jan Košňar, Ondřej Košňar, Marek Kalivoda, Michal Ait Amir Meziane, v útoku Štěpán Heger (C), Milan Kotlár, Martin Novotný, Lubomír Fryc, Jaroslav Háp, Martin Rejman, Jaroslav Kopecký, Josef Nezbeda, David Kmošek a Michal Fajfr. 

A statistika zápasu : Michal Ait Amir Meziane 3+1, Luboš Fryc 2+0, Martin Novotný 1+1, David Kmošek 1+0, Marek Kalivoda 0+2, Štěpán Heger 0+1, Josef Nezbeda 0+1, Jarda Háp 0+1.