Odveta se povedla

19.01.2014 21:12

 

HC Dynamo Rosice 2 : 5 HC Budislav ( 0:1, 1:0, 4:1)

Zápas se asi musel našim 4 divákům líbit, hrálo se docela v tempu, navrch měly útoky, ale i brankáři. První gól dal Pepa Nezbeda po krásný dlouhý nahrávce od Ondry Košňara, třem protihráčům zahrál na housle a Pepa uháněl sám :-) pak se dlouho hrálo bez gólu a ve druhé třetině soupeř při přesilové hře vyrovnal. A bylo na vážkách, kam se skóre převrátí. V jednu chvíli se před naším brankářem zjevili sami tři protihráči, situaci nezvládli (asi se lekli :D ) Z protiútoku po nádherné kombinaci s Jardou Kopeckým do prázdné dával David Černý. Podobně nádherné kombinace vedly k navýšení našeho skóre a to v pořadí Jarda Kopecký (nahrávač Lubina) a Milan Kotlár (Pepan Nezbeda). A pak si „hlavní slovo“ vzal na chvíli Petr Košňar, který celý zápas celkem spolehlivě hasil požáry a pak…… podívejte se na tohle video a asi víc to komentovat nemusím :-P   https://www.youtube.com/watch?v=n4bl1hQX03E  asi 58 vteřina :D I mistři se někdy utnou :-) Poslední akci předvedl nahrávač Pepa a ze samostatného nájezdu nádherně mezi nohy gólmana Marek Kalivoda.

Naše sestava byla dobrá a děkuju všem klukům za odvedený výkon, v bráně Petr Košňar, vzadu bojovali Jan Košňar, Martin Rejman, Ondra Košňar a Marek Kalivoda. V útoku se o nenudu brankáře starali Milan Kotlár, Luboš Fryc, Pepa Nezbeda, Jardové Kopecký a Háp, Štěpán Heger, Davidové Černý a Kmošek.

A ještě pohromadě statistika (mimochodem 6 našich vyloučených je celkem dost….), Pepa Nezbeda 1+2, Jarda Kopecký 1+1, David Černý 1+0, Milan Kotlár 1+0, Marek Kalivoda 1+0, Ondra Košňar 0+1, Luboš Fryc 0+1.