čtvrtfinále č.1

25.02.2014 16:03

 

HC Budislav 2 :1 HC Otradov (0:1, 0:0, 2:0)

První zápas čtvrtfinále jsme zvládli a celkem šťastně urvali vítězství.

V první třetině byl lepší soupeř, my byli skoro všude o krok pozadu a po šťastné, ale i pohotové dorážce to bylo 0:1.

Ve druhé třetině bylo vidět zlepšení, jednu tutovku zazdil David Černý, Martin Rejman trefil tyč. Jinak se hrálo celkem v tempu a druhá třetina skončila.

Ve třetí třetině naše snaha o vyrovnání pokračovala, ale brankář a obrana držela. I Petr Košňar byl celkem spolehlivý a tak čas utíkal. Pak při jedné akci soupeř vystřelil, Petr puk vyrazil před sebe, puk si vzal Pepa, nahrál Martinovi Novotnému a ten konečně propálil brankáře soupeře. Už už se zdálo, že zápas dojde do remízy, ale usmálo se na nás štěstí v podobě pohotové střely Milana Kotlára a puk si našel cestu mezi betony do sítě. V posledních minutách soupeř dvakrát fauloval, pak faulem zachraňoval propad v útoku i Milan. A byl konec, uffff :-P  

Naše sestava: Petr Košňar v bráně, v obraně Jan Košňar, Ondřej Košňar, Michal Fajfr, Luboš Fryc. V útoku Milan Kotlár, Martin Novotný, David Černý, Jarda Kopecký, Štěpán Heger, Pepa Nezbeda, Jarda Háp a Martin Rejman.

Statistika krátká: Martin Novotný 1+1, Milan Kotlár 1+0, Pepa Nezbeda 0+1, Petr Košňar 0+1 (druhá nahrávka :-) )  u prvního gólu si nejsem jistý s nahrávkou, tak to případně omluvte :-)